film

Alle films

SPY SCHOOL

Familiefilm plus ontbijt

Veiligheidsdiensten verzamelen sinds jaar en dag kennis over menselijke psychologie, gedragingen en interacties, met de bedoeling technieken te ontwikkelen om doelgerichter te kunnen communiceren, observeren en misleiden.

Van 2013 tot 2015 onderzocht theaterregisseur Tea Tupajic deze technieken van dichtbij, door samen te werken met de voormalige officieren van de Israëlische inlichtingendiensten. Dit onderzoek vormt de basis van SPY SCHOOL.

In het kader van SPY SCHOOL doet Netwerk Film een nachtje door met een aangepast programma.We sluiten deze all-nighter af met een ochtendfilm voor de allerkleinste filmfans en hun ouders, voorafgegaan door een ontbijtje.

Op het programma: De Buurtspion, een film van Karla von Bengston.

  • Prijs film + ontbijt: 10 € voor volwassenen, 7 € voor kinderen (tot 18 jaar)
  • Het ontbijt is geserveerd vanaf 9:30
  • De film begint om 10:30

Laat ons weten dat je komt, en of je graag mee ontbijt door te mailen of te bellen naar 053 70 97 73

OVER DE FILM

De Buurtspion (2017)
Regie: Karla von Bengtson

De tienjarige Agathe-Christine is een buitenbeentje én gek op mysteries. Ze wil graag privédetective worden. Een kantoor heeft ze al: in hun nieuwe huis in de stad, tovert ze de kelder om tot een klein detectivebureau. Daar bijt ze zich vast in haar eerste zaak: in de buurtwinkel verdwijnen er voortdurend koekjes uit de rekken. Haar slungelachtige buurjongen Vincent zorgt voor nog meer mysterie. Telkens Agathe-Christine (codenaam: AC) hem ziet, krijgt ze een raar gevoel in haar buik. Dat raadsel is zo mogelijk nog moeilijker op te lossen.

Op en top Europese animatiefilm in de unieke en elegante stijl van Karla von Bengtsons. Met een heldin in pure film noir-stijl: koppig en eigenwijs. Een prachtige coming of age-animatiefilm voor kinderen van alle leeftijden.

25.05.2018, 20:00

Gerelateerd programma

SPY SCHOOL

Eye Spy Film Night

SPY SCHOOL

Lezing Gili en Tea Tupajic

SPY SCHOOL

Lezing door Samuel Forsythe

SPY SCHOOL

Lezing door Dr. Erella Grassiani