tentoonstelling

Alle Programma

Paviljoen

Paviljoen, het gloednieuwe tv-programma van Netwerk Aalst, rapporteert over het reilen en zeilen in huis en over haar verbouwingen dit jaar, en dat tijdens prime time Denderland TV. Wil je een kijkje nemen achter de schermen, een sfeerbeeld opslaan of een boeketje aan belevenissen opsnuiven, dan is dit dé plaats om het artistieke reilen en zeilen in de Denderstreek te leren kennen. Een kunstencentrum is namelijk veel meer dan het op het eerste gezicht zou lijken. Stay tuned!

Paviljoen krijgt ook een fysieke locatie. Bij Denderland Shopping, uw artistieke shoppingcentrum in Geraardsbergen, zetten we onze wasdraad aan activiteiten letterlijk uit. Paviljoen vindt er zijn thuis naast tal van andere nieuwe filialen zoals de Kartonnen Dozen van Herwig Deweerdt, het Uitvaartcentrum van Lisa Schelkens (met urnes en doodkisten op maat), De Onzichtbare Hand van Jeff Swinnen en Nina Troosters, de karaokebar HIT BOX van Arne De Winde en dierenwinkel PetWhat? Van Estelle Saignes Tilbury.

Het decor van Paviljoen wordt vormgegeven met prachtige gewaden van kunstenaar Maaike Van den Abbeele en met absurd mooie en praktische getufte vazen van Lore Bauwens. Claire Stragier zorgt er dan weer voor dat niet alleen wij mensen ons thuis voelen, maar ook onze vrienden, vogels.  

Paviljoen maakt deel uit van een structurele samenwerking tussen Netwerk Aalst en Denderland TV. We zorgen samen voor een breed supportnetwerk van creatieve geesten doorheen de hele Denderregio.  

Op 11 en 12 juni is Denderland Shopping, uw artistieke shoppingcentrum in de buurt, weer open!  

Stay tuned voor ons tweewekelijks programma om 18u10 op zondag: Paviljoen! En dat op de nationale zender Eclipstv: 

Telenet: kanaal 51
Proximus: kanaal 90
TV-Vlaanderen: kanaal 28
Orange TV: kanaal 39
(herh.: maandag om 13u05) 

Meer info >

11.06.2022-12.06.2022

Kunstenaars