Opening zomertentoonstellingen

Niet één maar drie nieuwe tentoonstellingen voor de zomer bij NW.  Kom naar de opening  in aanwezigheid van alle deelnemende kunstenaars. Op de eerste verdieping presenteren we Bijoux Cailloux, een solotentoonstelling van Guy Woueté samengesteld door Aude Christel Mgba als onderdeel van zijn ontwikkelingstraject rond WAKA, Studio voor Kunst, Onderwijs, Onderzoek en Samenleving; en Info~Angel: De Spaanse Burgeroorlog. Op de begane grond presenteren we Balancing Acts, een groepstentoonstelling met werk van de kunstenaars die deelnamen aan POC POC, het mentorprogramma van The Constant Now.

Ook op het programma: een filmprogramma door Guy Woueté, een performance van Shen Özdemir, een nieuwe editie van Kitchen Stories en een DJ-set van Brahim Tall geïnspireerd op Mark Fishers ‘No More Miserable Monday Mornings’. De kunstenaars en ons team verwelkomen je graag in NW!

Programma

14:00 Opening zomertentoonstellingen 2024

14:30 Welkom door Schepen van Cultuur Jean-Jacques De Gucht, artistiek team, de curatoren en kunstenaars

15:00 Kitchen Stories: Mammy Sylvette serveert Kameroense beignets bananes & BHB (beignets haricots bouille). Mohammed Abutoha & Anas Alhajjar serveren Palestijnse Falafel.

15:00 DJ-Set door Brahim Tall, geïnspireerd op Mark Fishers playlist ‘No More Miserable Mondays’

16:00 Performance door Shen Özdemir, PUPO at show (30′)

16:30 Rondleiding door curator Aude Christel Mgba in Bijoux Cailloux

17:30 Filmprogramma Les Deux Visages d’une femme Bamiléké

19:00 Slot

15.06.2024 14:00—19:00

kunstenaar

Guy Woueté